Новини світу Volkswagen Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Актуальні події та пропозиції
  2. Новий Volkswagen T-Roc: експресивний дизайн та переосмислення
04.01.2023
Новини від Volkswagen

Новий Volkswagen T-Roc: експресивний дизайн та переосмислення

Новий T-Roc вже представлений в Україні! Компактний кросовер із оснащенням старших класів: матрична оптика IQ.LIGHT та низка варіацій вибору оздоблення та форми сидінь Переосмислення інтер’єру: матеріали найвищої якості та електронна панель приладів в якості серійного оснащення.Серійне оснащення, яке перевершить будь-які очікування!

Оновлений T-Roc

Навіть попри війну життя не має зупинятись. Ми, в свою чергу – теж. Ми раді сповістити, незважаючи на всі негативні обставини, прем’єрі бренду бути!

Свіжий дизайн,  якісні матеріали та нові технологічні можливості. Новинка продовжує кувати історію власного успіху із безпомилково впізнаваним силуетом, який сподобався і українським клієнтам. Інтер’єр моделі зазнав переосмислення завдяки новому дизайну передньої панелі, високоякісних матеріалів та Digital Cockpit в якості серійного обладнання. Технології старших моделей відтепер доступні і для компактного SUV із Т-родини: матрична світлодіодна оптика IQ.LIGHT, бездротовий інтерфейс App-Connect та адаптивний круїз-контроль.

Image
Image

Поєднання прогресивного вигляду, спортивних характеристик і неперевершеної універсальності зробили T-Roc популярним, одним з найбільш продаваних автомобілів протягом останніх чотирьох років. Без прямого попередника він за одну ніч став ключовим стовпом у палітрі продуктів Volkswagen. З моменту виходу на ринок у 2017 році було продано понад мільйон компактних SUV.

Витончений інтер’єр, сфокусований дизайн екстер’єру

З м’якою поверхнею та характерною строчкою оновлене торпедо привносить в інтер’єр нового T-Roc сучасний і високоякісний дизайн. Дисплей мультимедійної системи дисплей тепер виглядає як планшет і розташований на торпедо у прямій видимості, а електронна панель приладів знаходиться за кермом. Залежно від комплектації розмір дисплея мультимедійної системи варіюється між 8,0 та 9,2 дюймами. Компактний кросовер серійно оснащено цифровою панеллю приладів, яка опційно доступна в розмірі до 10,25 дюймів як Digital Cockpit Pro. Багатофункціональне шкіряне кермо, яке також є частиною серійної комплектації, отримує новий дизайн, який сприяє інтуїтивному керуванню автомобілем.

Високоякісна тканинна обшивка дверей тепер є серійною. У комплектаціях Sport і R-Line обробка дверей і підлокітники виконані із еко-шкіри та мають дизайнерські шви, як і підголівники. Ще однією особливістю лінійки обладнання Sport є центральні частини комфортабельних сидінь із мікрофібри ArtVelours. У поєднанні з R-Line в якості опції доступні першокласні спортивні сидіння як для водія, так і для переднього пасажира (раніше можна було знайти тільки в T-Roc R), а також шкіряна оббивка Nappa.

Лінії екстер’єру нового T-Roc були загострені, що робить його і без того безпомилковий дизайн ще більш вражаючим. У серійну комплектацію входять світлодіодні фари та затемнені задні ліхтарі. IQ LIGHT зі світлодіодними матричними фарами та підсвіченою решіткою радіатора, а також кластери задніх фар з новою графічною структурою та динамічним покажчиком повороту доступні в якості додаткового обладнання. П’ять нових кольорів екстер’єру та нові моделі легкосплавних дисків надають клієнтам ще більше можливостей індивідуалізувати свій автомобіль.

Image
Image

Сучасний рівень діджиталізації та плеяда асистентів

Новий T-Roc в Україні вже серійно оснащено передовими допоміжними системами:

  • Front Assist: система контролю дистанції попереду
  • Lane Assist: утримання у смузі руху
  • Side Assist: контроль «сліпих зон»
  • Park pilot: 8 парк-троніків спереду та ззаду
  • Park assist: система напівавтоматичного паркування
  • Адаптивним круїз-контролем (АСС): забезпечує асистоване керування, гальмування та прискорення на швидкості до 210 км/год
  • Проактивною системою захисту пасажирів.

Новий T-Roc відтепер також доступний із третім поколінням мультимедійних систем (MIB3), що дозволяє користуватися різноманітними онлайн-функціями та послугами. За допомогою сервісів We Connect можна протягом одного року безкоштовно користуватися, наприклад, функціями онлайн стрімінгу або відстежувати розташування автомобіля в режимі реального часу. За бажанням, функції Apple CarPlay™ і Android Auto™ також можна бездротово інтегрувати в мультимедійну систему через бездротовий інтерфейс App-Connect.

Новий Volkswagen T-Roc
Новий Volkswagen T-Roc

Силова установка

В Україні новий T-Roc буде доступний із двигуном 1.5 TSI evo із потужністю в 150 к.с. та високим крутним моментом в 250 Нм, який відмінно себе зарекомендував. Автомобілі для України серійно агрегатуються 7-ступеневою коробкою передач DSG. Головними особливостями цієї комбінації двигуна та КПП залишаються першокласна еластичність та можливість здійснювати рух із двома неактивними циліндрами завдяки системі АСТ, що дозволяє заощаджувати на стабільних швидкостях завдяки зниженому споживанню пального. Українським клієнтам будуть доступні автомобілі із переднім приводом. Додатково до серійного обладнання автомобілі можуть бути додатково агрегатовані адаптивною підвіскою DCC із амортизаторами перемінної жорсткості.

Image

Доступні комплектації

T-Roc можна ще легше адаптувати до своїх побажань завдяки реорганізації доступних комплектацій. На додаток до стартової версії T-Roc Style, компактний кросовер доступний в нових версіях Sport та R-Line. Особливо відзначимо комплектацію R-Line, про появу якої ми отримували безліч запитань. Дизайн екстер’єру та R-Line елементи тепер ще більше нагадують максимальну performance-версію T-Roc R. Унікальна ДНК проявляється, наприклад, у яскравому спортивному дизайні бампера із розширеними повітрозабірниками та у багатофункціональному спортивному кермі з сенсорним керуванням. Крім того, новий T-Roc у поєднанні з R-Line може бути оснащено спортивним пакетом, який включає вибір профілю їзди, прогресивне кермо із змінною довжиною рейки та спортивну підвіску.

Звертайтеся до менеджерів відділу продажу «Автодім Атлант Дніпро»:

0 800 30 50 30

м. Дніпро, вул. Стартова, 22

або у Viber/Telegram за номером +38 067 371 82 82

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.